Visualisering ProjectenHet visualiseren van nieuwe projecten en trajecten gaat met behulp van sketchnotes, infographics, dataflows, informatieflows, grafieken, visuele planningen en icoontjes van producten en diensten.

De kracht van een goed projectplan zit voor een belangrijk deel in het feit dat het projectplan wordt geschreven alsof het project al werkelijkheid is. De inkoper ziet het hele traject voor zich in een virtuele werkelijkheid die wordt gecreëerd met behulp van tekst en beeld. Door zeer precies te luisteren naar de wensen van de klant en deze wensen vervolgens helder te beschrijven, te visualiseren en van het juist prijskaartje te voorzien, kan het niet anders of jouw plan komt als winnaar uit de bus.

Creëren van draagvlak voor nieuw project
Ook voor managers is het handig om nieuwe projecten van te voren te visualiseren, zodat iedereen van te voren weet wat de bedoeling is van het project, mensen zich betrokken voelen bij het project en een eerste draagvlak voor het project wordt gecreëerd.

Het projectplan visueel ondersteunen met sketchnotes, infographics, dataflows, informatieflows, mooie grafieken, visuele planningen en icoontjes voor verschillende diensten en producten ondersteunt dit visualiseringsproces. Op deze manier kan de inkoper de vaak zeer complexe en saaie teksten sneller visualiseren, begrijpen en onthouden.

Ook de schrijver heeft veel voordeel aan een visuele onderbouwing van het verhaal. Het inschrijven op bijvoorbeeld een openbare aanbesteding gaat nu eenmaal veel gemakkelijker als het project van te voren is gevisualiseerd.  FlyingBeeDesign ondersteunt het volledige aanbestedingsproces of verkooptraject op maat met alle de beelden die nodig zijn.

 webapplicatie de gebruikers
Een voorbeeld van een grafische weergave van soorten gebruikers van een complexe webapplicatie.
Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend een eerste adviesgesprek aan.