Zoekmachine optimalisatieFlyingBeeDesign verzorgt de zoekmachine optimalisatie van websites (koppeling website met Google Analytics en Google Webmaster Tools, een uitgebreide keyword analyse per page op basis van relevante zoektermen, het toevoegen van titels, wervende beschrijvingen en sleutelwoorden per page en een uitgebreide SEO analyse (per maand / kwartaal / halfjaar / jaar) behoren tot de mogelijkheden. Ook linken en crosslinken is onderdeel van een effectieve SEO strategie.

Wil je meer weten over de zoekmachine optimalisatie van je website? Meer dan 35% van de klanten van FlyingBeeDesign heeft een Google page 1 ranking op door hen gewenste zoektermen. Veel andere klanten zijn er bijna met een ranking op page 2 of 3.

SEO Basis


SEO Premium

 

SEO Abonnement


1) De website wordt gekoppeld aan Google Analytics, waarvan je een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangt, zodat je altijd inzicht hebt in de bezoekers op de website.

2) De website wordt gekoppeld aan Google Webmastertools. Nu zie je ook op welke zoektermen de website gevonden wordt.
 3) Naast de basis SEO wordt tevens een Google Keywords Analyse bij aanvang gemaakt, zodat bekend is op welke gerelateerde termen gezocht wordt op internet

4) Per page worden sleutelwoorden aan de website toegevoegd

5) Per page wordt een korte beschrijving toegevoegd (inclusief belangrijke zoektermen)

6)Per page en artikel worden titels toegevoegd waarin belangrijke  zoektermen zijn verwerkt.
 7) Indien gewenst kan FlyingBeeDesign per kwartaal, halfjaar of jaar een rapportage opstellen en verbeteringen aanbrengen in de zoekmachine optimalisatie van de website.