visual harvesting workshop

NIEUW | Visual HarvestingFlyingBeeDesign heeft 2 nieuwe producten ontwikkeld: action graphics en infographics. Beiden vallen onder de noemer Visual Harvesting. Als Visual Harvester analyseer, organiseer en visualiseer ik complexe processen en ideeën en zet deze om naar:

1) action graphics het realtime tekenen tijdens vergaderingen en bijeenkomsten. Processen en ideeën worden realtime in beeld gebracht.
2) infographics het digitaal ontwerpen van beeld en tekst in verband met overdracht van complexe informatie.

Waarom beelden oogsten?


'Indien je een complex verhaal uit kunt leggen in 1 A4tje, dan heb je het begrepen.'


Deze tip heeft mij altijd doen schrappen in teksten en gummen in tekeningen. Terug naar de essentie, daar gaat het om.

Met behulp van visual harvesting ga ik terug naar de essentie van jouw verhaal. Complexe processen worden inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt met behulp van weinig woord en krachtig beeld, het liefst op 1 A4tje. Klein, snel en gemakkelijk te delen op internet. Groter mag natuurlijk ook. Een beetje visual harvester weet op ieder formaat kort en krachtig de essentie weer te geven van wat jij te vertellen hebt.

Een voorbeeld


Bovenaan de bladzijde zie je een voorbeeldje van uitgewerkte sketchnotes die ik tijdens een overleg met een marketingdeskundige over het nut van bloggen en het geven van trainingen of workshops heb gemaakt. De met pen getekende beelden zijn omgezet naar digitale infographics die heel eenvoudig aanpasbaar zijn.

Voor wie?


Als visual harvester woon ik je lezing, workshop, training of masterclass bij en maak sketchnotes op A4 formaat of in het groot, zodat iedereen het visualiseringsproces van je verhaal realtime kan volgen.

Deze visuele oogst wordt vervolgens omgezet naar verschillende action graphics in je huisstijl, zodat de beelden gemakkelijk te integreren zijn op je website, in je boeken, lesmateriaal, nieuwsbrief en te delen zijn op Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest.

Action Graphics zijn klein, snel, digitaal, kort en krachtig, verhelderend, visueel, en gemakkelijk online te delen met vrienden, volgers en mensen die nog niet in je online netwerk zitten.

Jouw pilot hier?


Heel graag wil ik als Visueel Harvester aan de slag. Wie heeft er zin om zijn workshop, training, evenement, masterclass of brainstormsessie als pilot in te zetten voor een visual harvesting sessie die wordt verzorgd door FlyingBeeDesign?

CONTACT