Een vraagje:

Lees jij wel eens een paper.li?
Verstuur je stem.  Bekijk resultaat

 

Paper.li: The Webdesign Daily is out!


Dagelijk om 10:00 uur artikelen over webdesign


The Webdesign Daily wordt dagelijks om 10:00 uur gepubliceerd met artikelen over webdesign die door andere webdesigners en vakmensen met een passie voor webdesign zijn gepubliceerd op Twitter.

Twitterlist @flyingbeedesign/webdesign als basis
Een goed samengestelde paper.li genereert iedere dag nieuwe artikelen over je vakgebied, die je kunt delen met andere gelijkgestemden. Zo wordt de Webdesign Daily van FlyingBeeDesign dagelijk gevuld met content van webdesigners die ik volg op Twitter via de lijst @flyingbeedesign/webdesign

Deze lijst bestaat inmiddels uit 150 webdesigners (van Amsterdam tot Vladivostok en weer terug langs Sydney en Los Angeles) en wordt maandelijks aangevuld met nieuwe creatieve mensen die ik online tegen ben gekomen via Twitter.

Paper.li: Delen van kennis over je vakgebied of geautomatiseerde spam?

 

Ervaring met Paper.li?Hebben sociale media in het algemeen en Twitter en Paper.li in het bijzonder je kennis over je vakgebied vergroot? Is je netwerk verder uitgebreid met mensen uit je vakgebied? Waarom wel, waarom niet? Zijn er betere manieren om een community te maken over je vakgebied? Hoe heb jij dat voor elkaar gekregen? Zijn vragen waarover ik graag met anderen in discussie ga.

Sociale Media