Referenties 
 
 

Anke Mein - Yogashala


18 oktober 2011

Ik wilde je trouwens al langer weer eens laten weten dat ik ontzettend blij ben met onze website, dat hij er prachtig uitziet en ik goed geleerd heb hem bij te werken, foefjes ondertussen vrij goed beheers en met plezier veranderingen aanbreng! En zo nu en dan ook complimenten van derden krijg – bij deze dus ook complimenten aan jou!

10 mei 2011
Op zoek naar een webdesigner die tegelijkertijd ook websites bouwt, kwam ik op Letty’s website terecht (ik werd in eerdere trajecten gek van designers die dan met een webbouwer werken zodat ik met 2 aanspreekpartners kom te zitten…). De FlyingBeeDesign website beviel mij meteen: de stijl, de kleuren, de manier waarop Letty zichzelf en haar werk presenteert.

Tijdens onze kennismaking en 1e overleg heb ik mijn ideeën voor een nieuwe Yogashala website aan haar uitgelegd en het fotomateriaal overhandigd. Van 3 ontwerpen, die trouwens allen wel weerspiegelden wat ik in gedachten had – Letty had dit n.a.v. ons gesprek dus heel goed opgepakt en verwerkt – hebben wij toen in overleg met een andere ontwerper voor een 2nd opinion voor één ontwerp gekozen (de andere ontwerper raadde ons aan om definitief met haar in zee te gaan!). Met dit ontwerp als basis heeft Letty een aantal prachtige templates voor het benodigde aantal pagina’s op onze websites gebouwd waarbij het fotomateriaal op een overtuigende manier geïntegreerd is en de details van het design mooi op elkaar afgestemd zijn. Belangrijk voor mij is het zelf kunnen bewerken van de website, inclusieve het toevoegen/ verwijderen / uitwisselen van pagina’s, modules, foto’s en het aanpassen van het menu. Zodoende kan ik doelgericht de website in het CMS aanpassen n.a.v. de activiteiten die wij gepland hebben staan, en het eerst willen promoten.

De website biedt de bezoeker naast informatie over onze activiteiten de mogelijkheid om via een inschrijfformulier contact met ons op te nemen. De volledige Nederlandstalige versie van de website is ondertussen ook terug te vinden als geheel Engelstalige versie, de bezoeker kiest uit 2 vlaggetjes om van taal te veranderen, dit t.o.v. het feit dat 40% van onze klandizie Engels als voertaal spreekt.

Het resultaat wat Letty / FlyingBeeDesign heeft neergezet, is zeer tevredenstellend – een website die zeer stijlvol uitziet, gebruikersvriendelijk is en de look van een krant/ magazine met een exclusieve touch heeft – precies wat ik wilde! De website weerspiegelt definitief de kwaliteit die yoga studenten in de lessen in onze studio zullen vinden, en de manier waarop wij met hun omgaan: serieus en ons bewust daarvan dat onze klanten op zoek zijn naar een plek waar ze kunnen leren en blijven oefenen hoe ze hun dagelijks leven kunnen verlichten door yogabeoefening. De website is volgens ons net zo een plek om te vertoeven en plezier bij te beleven als je hem bezoekt.

Zodoende zijn wij een tevreden klant (van FlyingBeeDesign) en kunnen wij vanaf het moment dat degene wie ons vindt via b.v. de google zoekopdracht ‘yogales Den Haag’ op onze website reeds vertrouwd maken met Yogashala. En de belofte die onze website uitstraalt en die wij via onze teksten geven, later waarmaken!

Yogashala
have a look inside...
 
 
 
 

Heidi Vijverberg

14 oktober 2011
:
“Letty heeft erg goed naar me geluisterd over wat ik met mijn website wilde, waardoor deze helemaal is geworden zoals ik wenste (www.heidivijverberg.nl). Ze heeft met me meegedacht en veel creatieve ideeën aangedragen. Daarnaast is ze heel flexibel. Ik heb heel fijn met haar gewerkt en doe dat nog steeds.”

Top qualities: Great Results, Good Value, Creative

 
     
 

Ton Blommaert - Ton & Ton Consultancy


12 oktober 2011
“I've hired Letty 2 times this year. First to modify my businesscard and template because I've moved to another building, and recently to design a logo, businesscard and template for Ton & Ton Consultancy, my new (2nd) company with my partner Ton Meijster. I can highly recommend Letty, she's a professional, she's absolutely the best designer you can wish for, at a reasonable price. Satisfaction guaranteed!”

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

 
     
 

Oscar Sick - Overheidstalent


28 maart 2011

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative
“Heb recentelijk Letty een opdracht laten doen voor het ontwerp en de techniek van onze website. Letty denkt graag mee en komt met goede voorstellen en is creatief als het gaat om het ontwerp. Daarnaast kent ze de taal van een ondernemer en denkt ook daarin graag mee. Kortom een betrouwbare partner als het gaat om ontwerp, realisatie en hosting!”
 
     
  joris van den ende

Joris van den Ende - Endoma Products


13 april 2011

 “I recently did a small graphic design project with Letty. She is a creative and open minded person always looking for new ideas. In the nearby future I will start new activities, so Letty also will design/ refresh my new website.

It's great to work with her!”